Koliko god je proročki zvučala izjava sada već pokojnog Marvelovog stripovskog maga Stana Leeja, da su stripovi svojevrsne bajke za odrasle, to je na izvjestan način postao i stil kojim Hollywood zgrće ogromne količine novca sa svakom svojom stripovskom adaptacijom. Najnovija je upravo Doctor Strange in the Multiverse of Madness (Doktor Strange u multiverzumu ludila, 2022). U rediteljskoj

Koliko god se činilo da je američki reditelj Micahal Bay zastranio godinama snimavši filmove o velikim robotima koji se pretvaraju u automobile i letjelice, popularne Transformerse, njegov povratak u žanr, ako bismo mogli nazvati tako, filmova za zrelu publiku sa ostvarenjem Ambulance (Hitna pomoć, 2022) dočekan je uz veliku pompu. Gotovo deceniju Bay je snimao “filmove za (odraslu)

Relativno mlad reditelj, Robert Eggers rođen 1983. godine u New Hampshireu iza sebe ima bogat portfolij produkcijskog dizajnera koji je započeo sa kratkim filmom Hansel & Gretel (Ivica i Marica) i to ne baš tako daleke 2007, a broji 16 naslova. Eggers je režirao Ivicu i Maricu, te još dva kratka filma u godinama koje su uslijedile.

web tasarım vds vds sunucu mersin gergi tavan